Resertifisering Equass :

Denne uken har det vært resertifisering av vårt kvalitetssystem Equass.
Tonje Kjenner var prosjektansvarlig fra Lisand.

Adventsstake :

I dag lanseres adventsstaken på Husfliden i Arendal. Et samarbeid mellom Visedal, Husfliden og Lisand

Deler av overskuddet går til et veldedig formål

Tur til Urheia :

Onsdag 26 Oktober reiste vi på tur til Urheia i Risør. Vi var kjempeheldige med været og hadde en flott tur. Her kan du bilder fra turen :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se vår nye flotte ballvegg :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det er mulighet for å bestille den til ditt lag/skole/barnehage, se brosjyren her :

5. Juli 2016
Fredag 8 Juli kan du besøke Lisand på Skagerak Water Festival i Tvedestrand. Kom å besøk oss på vår stand mellom kl 1400-1630.
Kanskje tør du prøve hoppbakken ? Kle deg gjerne ut - det er kun fantasien som setter grenser. Flott premie !
25. juni 2015.
Siste uka før ferien er det tradisjon på Lisand med en sommeravslutning. Vi er så heldige å ha Harry som arbeidsleder og blir hvert år bedt opp til den flotte plassen han har ved vannet. Her er det grill og god mat, kombinert med et selvfølgelig solskinn og god stemning. Natursti med premier er alltid moro. men det viktigste med denne dagen er faktisk å kose oss. prate og ha det hyggelig.
For de mest vågale så innbyr også vannet til bading, selv om det i år bare holdt ca. 15 grader.
28. mai 2015.
Velferdstur er alltid populært. Denne torsdagen hadde vi lagt opp til storbesøk i Risør. Vi startet med en omvisning i Risør Akvarium. En spennende plass med mye å se på. De fleste av fiskene som er i akvariet er fanget rett utenfor Risør, slik at alt vi ser her kan faktisk også fiskes langs bryggekantene. Fiskene fikk også mat og noen av oss fikk lov å mate blant annet flyndrer med reker. Noen av fiskene er såpass tamme at de spiser fra hånden. Etter et par timer i akvariet fortsatte turen rett over veien til Risør Hotell hvor vi ble servert god lunch. Etter mat og kaffe kom Risørs største patriot, Vægter Jon Thomas Axelsen. Han tok oss med på en liten byvandring med historie og gode fortellinger. Dette er en mann som brenner for Risørs spennende og mangfoldige historie. Dessverre var vi ikke heldige med været denne dagen, slik at noen ble noe våte på første del av byvandringen. men inne i de trange gaten kom plutselig solen og da ble turen mye greiere.
17. november 2014.
25 års jubileum. Lisand ble offisielt stiftet som AS 17.11.1989. Vi kunne derfor denne dagen feire vårt 25. års jubileum. dagen ble feiret i Risør huset hvor godt over 100 gjester var med på en spennende foredrags serie. Dagen ble flott bundet sammen av TV kjendis Rune Gokstad. Dagen startet med en velkommen hilsen fra Tor Kristian Johansen, tett etterfulgt av Jan Ove Aslaksen som fortalte kort om Lisands historie. Etter det tok Rune Gokstad over og loset oss greit gjennom dagen. Førstemann ut var Dag Sandvik fra bransjeforeningen ASVL. Han fortalte litt om foreningen og viste helt nye filmer som er lagd for VTA under mottoet "Godt Jobba". Nestemann ut var professor Victor Normann, Risør patriot og styreleder i ASVL. Han dro de store linjene rundt arbeidslivet i Norge og de som av en eller annen grunn faller utenfor. Per Arnt Tellefsdal som leder node nettverket, STN (Sørlandsporten Teknologinettverk) fortalte om det gode samarbeidet mellom bedriftene i vår region. Lunch ble levert fra Risør Hotell til gjestene store glede. Etter en velfortjent pause var det Clas Brede Bråthen fra Norge Skiforbund som hadde et innlegg før dagen ble avsluttet med et engasjerende foredrag ved Tare Teksum. Tross sine handicap har deltatt i V serien "uten grenser" og til fots gått Norge på langs og på tvers. Kjempe spennende slutt på dagen.
For alle ansatte og innbudte gjester var det en flott festmiddag på Risør hotell samme kveld.
27. juni 2014.
Etter et halvt år med god jobbing på Lisand og sommerferien nærmer seg arrangerer vi en sommerfest for alle ansatte. Vi er så heldige å ha en kollega me d en flott uteplass og han tar velvillig i mot hele arbeidsgjengen på Lisand. Vi var i år ca. 40 personer som reiser fra Tvedestrand kl. 09 og er ved idylliske Ufsvatn på Vegårshei i løpet av en liten time. Her er det god plass til alle. God grillmat med tilbehør og nystekt søsterkake, bløtkake og vannbakkels til kaffen. Natursti med enkle og vanskelige spørsmål. men det er bestandig noen som vinner og da vanker det premie. Trøstepremier til de som ikke nådde helt til topps. Vi var i år også maksimalt heldige med været. Nesten ikke en sky på himmelen og badevannet holdt godt over 20 grader. De tøffeste av oss måte da prøve badevannet. For de som ikke badet ble det en båttur uten å bli våte. En flott dag med god mat , hyggelige kolleger og fint vær tar desverre slutt, men hjem må vi og var tilbake på Lisand kl 14.30 slik at alle kommer seg hjem med buss og bil. Vi takker Harry for lånet av plassen og ønsker alle en riktig fin sommerferie.
23. mai 2014.
Det var en forventningsfull gjeng fra Lisand som dro på busstur til Treungen og Åmli. Vi ville besøke Z-museum og visste ikke helt hva vi gikk til, men ble positivt overrasket. Her var det flotte og store utstillinger og mye flott å se på. For bil- og historieinteresserte var dette veldig spennende. Vi var tilsammen nesten 40 personer på tur og gjennom museet hadde vi med oss en veldig engasjert og kunnskapsrik guide med en flott telemarksdialekt. Etter et par timer på museum, startet bussen på hjemturen og første mål var lunch i Åmli. Vertskapet der var våre kolleger i VEKST bedriften ProFlex som blant annet driver kantine på den videregående skolen. Varm lunch og nystekte vafler smaker bestandig godt. Vi rakk også en liten omvisning i produksjonlokalene til ProFlex før de siste milene hjem.
Arbeidsgjengen på Lisand avsluttet denne uken med en velfortjent tur. Ca 30 av oss reiste med privatbiler og vår nye minibuss til indre Vegårshei og til Solmo hytta. En flott hytte med god plass både ute og inne. Flott høstvær ble det selvom det startet med noen regndråper idet vi kom fram til hytta. Men etterhvert kom solen og dagen var reddet rent værmessig. Dagen gikk med til forskjellige aktiviteter fra kagging (kaste på stikka) med gamle gode 5 ører, hesteskokasting, lassokasting på nesten levende reinsdyr, luftgevær skyting med både gevær og pistol og til slutt en utfordrende naturbingo hvor det gikk ut på å finne ting i skogen som var avbildet på et oppgaveark. Det vanket små premier til alle som avr med på aktiviteter. De som ikke ville være med på aktiviteter kunne nyte varm kaffe i sola på verandaen. Til lunch ble det servert god varm lapskaus med tilbehør og Bjørnar hadde bakt en god kake som passet ypperlig til desserten. Hjemreise kl. halv to og vi takker for lånet av hytta. Dette er en plass vi gjerne kommer tilbake til.
1 -2. oktober.
Festuka i Risør ble en suksess. Mange arrangementer i for store og små i løpet av høstferieuka. Alt fra sykkel løp til hoppkonkurranse. Vi var delaktig og arrangør av hopprenn på torvet i Risør. Tirsdag var det trening i bakken med mange hoppgalde barn. Onsdagen var det mer alvor og de som ønsket å være med fikk da på seg startnummer. Knall og fall ble det for noen, men stor idrettglede ble vist. Clas Brede Bråten (norgesmester fra ski NM på Vegårshei i 1994) fra skiforbundet var en engasjert speaker og inspirator for alle unge hoppere. Det samme var Sørlandets hoppildsjel Trygve Bringsverd. Han stod på toppen av bakken og ga alle gode råd før de satt utfor. En engsjert stab fra Lisand sørget for at alle hoppere fikk på seg ski og hjelmer. Alt i alt et godt gjennomført arrangement

Lisand AS sitt formål er bl.a. å være en tjenesteleverandør av arbeidsmarkedstiltak for mennesker som av ulike årsaker er falt ut av eller ikke kommet inn i det ordinære arbeidsmarkedet. Vi skal dekke markedsbehovet innen nevnte områder. Selskapet skal primært gi tilbud til personer som er hjemmehørende i Gjerstad, Risør, Tvedestrand og Vegårshei.

www.lisand.no

Lisand AS- Vi skal bidra til mestring og vekst.

Blir DU vår neste kollega? Ønsker du å være en del av et fantastisk arbeidsmiljø med spennende og allsidige arbeidsoppgaver?

Vi søker veiledere til Kompetansesenteret på Lisand

Vi søker veiledere med spesialkompetanse innen rusavhengighetsproblematikk, samt veiledere i øvrige tiltak, for eksempel Avklarings- og oppfølgingstiltakene og Arbeidsforberedende Trening(AFT).

Eksempler på sentrale arbeidsoppgaver:

Rusavhengighetsproblematikk:

þ Veilednings- og oppfølgingsansvar for arbeidssøkere med rusavhengighetsproblematikk og psykiske helseplager, med behov for sammensatte tjenester. Fokus på individuell oppfølging/ veiledning

þ Bindeledd mellom arbeidssøker, behandlingsapparat og Nav

þ Bidra til mestring av rusproblem hos arbeidssøker

Avklarings- og oppfølgingstiltakene og Arbeidsforberedende Trening (AFT):

þ Kartlegging av arbeidsevne og bistandsbehov for å komme i jobb

þ Yrkeskartlegging og karriereveiledning

þ Oppfølging og veiledning på arbeidsplass

þ Stort fokus på nettverksbygging i det ordinære næringsliv- fokus på formidling!

Ønskede kvalifikasjoner / krav:

þ Minimum 3-årig høyskole innen helse/sosial og pedagogikk. Videreutdanning innen rusavhengighetsproblematikk for den ene stillingen.

þ Veiledningskompetanse, herunder karriereveiledning

þ Gode kommunikasjonsferdigheter, skriftlig og muntlig

þ Arbeids- og ressursfokus

þ Kjennskap til arbeidsmarkedet i Aust- Agder

þ Førerkort kl. B, samt disponere bil.

Personlige egenskaper:

þ Personlig egnethet - vektlegges!

þ Relasjonskompetanse

þ Gode evner til både selvstendig arbeid og teamarbeid

þ Løsningsorientert og målrettet

þ Fleksibel, omstillingsvillig og et sterkt engasjement i jobben

Vi tilbyr et variert arbeid, selvstendig fleksibilitet og med spennende faglige utfordringer i et godt arbeidsmiljø!

Lønn etter avtale

Kontaktpersoner:

Daglig leder Tor Kristian Johansen mob. 489 90 267

Leder Kompetansesenteret Tonje Kjenner mob. 952 93 590

Tiltredelse innen første kvartal 2017.

Søknad med CV sendes til e-post: tor.kristian@lisand.no innen 08.01.2017og merkes "Veileder"

Brosjyrer:

Last ned dokumenter nedenfor:

Ab Brosjyre
Varig Tilrettelagt Arbeid
Hoppbakke

Trykk på lenkene for å laste ned dokument(ene).

Våre åpningstider:
Mandag - Fredag 08.30 - 15.15
Frukt
 Lyst på frisk frukt på jobben hver dag?
Gjenbruksbutikken på Lisand
Åpningstider:
Mandag - fredag:
09.30 - 14.30

https://www.facebook.com/lisandgjenbruk

Siste Nytt

NyheterNyheter:

28.04.17

Nyansatt Produksjonssjef :

Espen Thorvaldsen er ansatt som Lisands nye produksjonssjef.

Vi ønsker Espen velkommen til oss !

27.01.17:

Lisand søker etter Produksjonssjef, for nærmere informasjon se her :

http://bit.ly/2jKfglN

16.12.16

Lisand søker etter veiledere.

Se mer informasjon her :

http://lisand.no/nyheter/

24.11.16:

Idag lanseres adventsstaken på Husfliden i Arendal. Et samarbeid mellom Visedal, Husfliden og Lisand. Deler av overskuddet går til et veldedig formål

03.11.16:

Lisand gratulerer Rygene IL som vinner av Ballveggen. De ble trukket ut blant 69 foreslåtte kandidater.

Har du lyst på en slik ballvegg ? Ta kontakt med oss for mer informasjon om pris med mer.

12.08.16

Lisand deltar sammen med ASVL på Arendalsuka, kom å besøk oss på stand. Mer info om hvor vi er finner du her :

http://www.arendalsuka.no/event/stands/195

08.07.16

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer. Lisand har ferie fom uke 28 tom uke 31.

Gjenbruksbutikken på Lisand vil ha åpent hver mandag i ferien - velkommen innom !

07.07.16

Møt oss på Trebåtfestivalen i Risør 4-6 August - Velkommen !

Lisand på Facebook:

https://www.facebook.com/Lisand-Industrier-as-135574619936967/?fref=ts

Vi har nå nye brosjyrer for tiltakene oppfølging og avklaring:

brosjyre_avklaring.pdf

brosjyre_oppfolging.pdf

26.9.15

Offisiell åpning. Ordførere og andre innbudte gjester stod for den offisielle åpningen av Lisands Nybygg.

28.5.15

Velferdstur. Denne torsdagen var alle på Lisand til Risør på tur. Først besøk på Risør Akvarium, deretter lunch på Risør Hotell, og dagen ble avsluttet med byvandring. Vi fikk en fin tur, selv om det regnet litt, med vægter Jon Thomas Axelsen. En flott tur og vi fikk mye Risør historie. Flere bilder under nyheter.

n.Partner med:

Sertifisert av: